Jdi na obsah Jdi na menu
 


Antibiotika

10. 11. 2018

 

 

Tak máme Juniora opět nemocného.... Když se říká, že děti dědí po rodičích to nejhorší, tak je to asi pravda. Já jsem od mala prostě při každé vetší změně počasí, kdy jsou ráno 4 stupně a odpoledne 17 nebo ráno 10 stupňů a odpoledne 30, nemocný. Mám to tak prostě už od mala a většinou se mi nedaří udělat nic pro to, aby se tomu tak nestalo....

No a protože teda děti dědí to nejhorší, tak i náš Junior je teď nemocný. Přes den to byl hodný a usměvavý klouček a večer se měnil v pšíkajícího a ubrečeného lamače nervů. V noci mu bylo tak blbě,že se občas z toho kašle i poblinkal. Manželka nelenila a zašla s Juniorem samozřejmě k doktoru. Mám rád naší paní doktorku. Je příjemná, milá a Juniorovi necpe za každou cenu prášky a neočkuje osmdesát dávek vakcín najednou, jako to dělají někteří doktoři. Diagnoza zněla laryngityda. 

Nastoupili tedy všechny možné sirůpky, kapičky, mastičky a já se odstěhoval do obýváku, protože se na Juniora muselo trochu větrat a to já mít v noci nemůžu... Poslední dny už to vypadalo, že se všechno vrací do normálu, ale to bychom nemohli být my. 

Juniorovi už zase začalo být hůř a začal být protivný i ve dne. Teda ne, že by jinak někdy nebyl, ale tady bylo prostě vidět, že to je proto, že mu není dobře. Manželka s ním tedy znovu zašla k doktorce no a z laryngitidy se vyklubala bronchitida a Junior dostal antibiotika.Už i naše hodná paní doktorka uznala, že tentokrát se bez nich bohužel neobejdeme.

Já doufám, že brzo zaberou, protože samozřejmě taky nechci aby tomu našemu panu Kašlíkovi bylo špatně a navíc se pak i konečně pořádně vyspí má drahá polovička, protože co si budeme povídat u nás je to ona, kdo většinou odnáší tohle marodění nejvíc. Já jsem od přírody spavý typ. To znamená, že když spím, tak mě nic nevzbudí. Kolikrát na mě manželka mluví a já o tom ani ráno nevím. Myslím, že kdyby mi jednu vrazila tak jen spokojeně povzdechnu a spím dál. To ona vždy k Juniorovi vstává, utěšuje ho a uplácí kojením.

No nic. Prášky má od včera. Už dnes začíná být trochu víc usměvavý. To je dobrý signál...