Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pořád se omlouvám

15. 9. 2014

 Někomu z Vás to už možná může připadat, že to dělám schválně, ale od posledního příspěvku uplynula už zase šíleně dlouhá doba a já se musím zas a znova omluvit, že poslední dobou na stránky opravdu kašlu.

Buď si nedokážu sestavit čas tak, abych něco napsal a nebo na to prostě a jednoduše vůbec nemyslím a občas zapomenu, že nějaké stránky vůbec mám. Jindy bych zase něco napsal a ten čas na to není. Tak snad spolu ta "časová pásma" najdou brzo nějaký kompromis a zase se to tady více zaplní informacemi.

Zatím bychom se mohli věnovat aspoň trošku tomu, co se za těch pár měsíců událo. Začal jsem žít trošku víc aktivně. Začal jsem cvičit a až tomu dám větší řád, tak snad najedu na nějaký ideální rytmus. Ke cvičení se přidalo i běhání. Snažím se pokud možno nějak pravidelně běhat a časem snad na tom budu tak, jak si představuju. Trošku mě pohyb chyběl. Poslední dobou mě hodně vysilovala práce a já jsem pak používal k nabití baterek pasivní odpočinek a tak trošku jsem zapoměl na to, že ten aktivní je lepší. A proč vlastně běhám? Za prvé kvůli sobě a navíc mě láká mít za tenhle rok něco "naběháno" a ten příští si zkusit nějaký amatérský závod v crossu a nebo tak. Uvidíme jak moc se do toho ponořím...

Další velkou změnou v poslední době je to, že jsem svou přítelkyni požádal o ruku. Myslím, že v našem vztahu nastala ta správná doba posunout se zas o kus dál, jak tomu velí životní filosofie a pokud už spolu máme byt a hypotéku, tak moc možností posunu už není a na dítě máme ještě chvilku času :-) Každopádně teď tedy další velký kus času zabírají přípravy a zamlouvání tisíce a jedné věci na tento štastný velký den, ale je pravdou, že většinu nemusím řešit, protože "ta moje" je v tomhle hodně aktivní a já mám za úkol potom na svatbu přijít (jak rád říkám). Samozřejmě mluvím v nadsázce, ale je fakt, že většinu věcí zařizuje nevěsta a já jsem rád, protože v našem případě má nevěsta pro tyhle věci cit a bez ní by to dopadlo asi hodně špatně.

Mám se vůbec bavit o práci? Nebudu. Každý to známe. Někdy je to lepší, někdy horší, ale většinou se shodneme na tom, že každá práce má něco. V každé se občas vyskytne nějaký ten blb, který Vám pokazí jinak krásný den, ale chce to se nadechnou a pokusit se to brát s klidem. Teď se asi musí všichni, co mě znají popadat za břicho, že zrovna já cholerik říkám tohle, ale je na tom něco pravdy a my bychom se všichni měli pokoušet řešit věci s chladnou hlavou, protože jinak bychom se z toho museli pos##t. Počasí tomu poslední dobou taky zrovna nepřidá, ale snad se to trochu zlepší. A snad se trochu zlepším i já a napíšu zase dřív. No a do té doby se držte přísloví:

Hlavu vzhůru ! Blbců je všude fůru !