Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kraťásky I.

3. 11. 2011

Je hodně věcí, které bych chtěl uveřejňovat na svých stránkách. Stává se ale, že tyhle informace nedosahují velikosti příspěvku a tak se na ně vykašlu a časem na ně zapomenu. Už je jich ale tolik, že jsem se je rozhodl neignorovat a vytvořil jsem za účelem jejich prezentace novou rubriku. Nazval jsem ji - Kraťásky.

Takže tady je první várka Kraťásků, která snad zaujme, ale určitě nenasere.

 

Třinečtí Charlie Straight připravují novou desku. Ta jejich první, nesoucí název She´s a good swimmer, byla tak dobrá a úspěšná, že jsem zvědavý, co nabídne ta nová. Vzhledem k tomu, jak vypadá jejich nový singl Coco, tak se máme na co těšit.

Plzeňská Viktoria odehrála v Lize Mistrů svá utkání s nejlepším týmem světa - Barcelonou. Na Nou Campu se bránila a odvezla si přijatelnou prohru a v Edenu se snažila být aktivnější a nebýt toho rakouského blba, který zápas pískal a vrátil nám všechno od dob Temelínu i s úroky, tak kdo ví, jak by ten zápas dopadl.

 

142172-article-0h3yc.jpg

Začal jsem sledovat dokumenty. Co mě k tomu přivedlo? Zkuste odolat dokumentu Trabantem napříč Afrikou. Dívat se na dva bakelitové dopravní prostředky, které si brázdí cestu písečnými dunami je nádhera.

Lunetic se zbláznili ! Nejenže udělali comeback, ale k tomu ještě vydali novou desku ! Hudebně se sice trochu posunuli k lepšímu, ale pořád ty jejich texty nestojí za moc. Když ale do toho začnou ještě rapovat, tak už si opravdu myslíte, že jste na jiné planetě. Abych ale nebyl jen pesimistický, tak některé písně nezní tak úplně špatně.

 

www.musicmania.cz/hit/13227-Lunetic-Na-vlnach.html

 

Vytáhl jsem zimní bundu. Podzim se ani pořádně nestihl pořádně ohřát a zima už vystrkuje rúžky. Budu doufat, že až začne sněžit, tak silničáři jednou za 10 let nezaspí. Moc tomu ale nevěřím, protože oni by zaspali i kdyby věděli měsíc dopředu, kdy přesně začne sněžit. Jsme v čechách.

 

 

jesenik_snih_kalamita_02_180209_denik_clanek_solo.jpg

To byli tedy první Kraťásky a já doufám, že si společně se mnou rádi přečtete i ty další....