Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fejsbůk

2. 9. 2010

Fejsbůk

Jak už to tak bývá, tak moc často své stránky neaktualizuju. Někdy je to z příčiny malého množství času a někdy i z lenosti. V tuhle chvíli, je to spíš ten první případ, ale i ten druhý v tom má určitě své zastoupení :-)

Je toho prostě hodně, a tak se snažím aspoň takhle dát lidem vědět něco nového o sobě. A to i přesto, že toho moc nového, jako obvykle, není....

Chtěl jsem se spíš zamyslet nad nějakými věcmi a jako první mě napadl fejsbůk. Kde je ta doba stará rok a třičtvrtě, kdy jsem poprvé slyšel......: To víš, mám kamarádku v USA a tohle je docela dobrá stránka na to, abych si s ní pokecala..... V té době jsem ještě ani já a ani vy nevěděl, co je fejsbůk.

Kdyby mi tenkrát někdo řekl, že budu na nějaké stránce trávit hodiny, že se na ni podívám alespoň 3x denně a že ji budu vyhledávat i v mobilu, když nejsem u počítače, tak bych se mu asi vysmál. ( Mimochodem tipněte si, co dělám při psaní tohodle článečku )

Fejsbůk je prostě metla lidstva a měli bychom se zamyslet, kolik času na něm někdy až zbytečně trávíme a jaký by byl život bez něj. Byli bychom úplně v prdeli? Zbláznili bychom se?

Určitě ne! Fejsbůk bychom neznali a tak by nám ani nemělo co chybět!

Možná teď vypadám jako odpůrce téhle nové popkultury, ale nejsem. Fejsbůk má samozřejmě i svá pro. Kde jinde bychom poznávali nové kamarády, prezentovali své nové fotky, seznamovali se, dávali vědět každou kravinu z našeho života? Co bysme dělali, kdyby jsme chtěli vědět novinky o svých oblíbených kapelách, sportech a dalších věcech?

Nevím........asi bysme skončili na Twitteru :-)     .......Možná

Obrazek