Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dvatisícedeset/Dvatisícejedenáct

25. 12. 2010

Dvatisícedeset/Dvatisícejedenáct

Noc za nocí, den za dnem, týden po týdnu, měsíc po měsíci......      Starý rok 2010 už odpočítává své poslední dny a rok 2011 nemilosrdně ťuká na dveře.

Co nám starý rok dal a vzal?

Dal nám hodně úspěchů : Martina Sáblíková získala olympijské medaile, naši hokejisté se zase stali mistry světa, podařilo se nám konečně složit vládu (neříkám, že dobrou a ani neříkám, že špatnou) a někomu z vás se určitě splnili sny.

Vzal nám některé známé osobnosti. Zemřel např. Leslie Nielsen, Miroslav Plzák nebo Ladislav Smoljak. Někomu z nás sebral hodně síly, někomu vzal lásku, někomu vzal blízkou osobu a nebo jenom nervy.

Jisté ale je, že každému z nás něco vzal i něco dal. Někdy jsme si to zasloužili, někdy ne, ale takový je život. Důležité je se ze všeho oklepat a pokusit se vztyčit hlavu. Pokusit se na všem negativním vidět i něco pozitivního.

A jaký bude rok 2011?

Nevím. Jestli bude lepší nebo horší, to vám neřeknu. Jediné co vím    100 % je, že bude. Někdo z nás ho bude milovat, někdo proklínat a někdo se s ním smíří. Důležité je snažit se udělat ho, pokud možno, co nejlepší.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pro mě osobně rok 2010 nestál za moc. Měl i svoje hezké chvilky, ale asi více těch ošklivých. Důležité ale je, že umím zavřít oči a říct si, že ten nový bude lepší ! Přeju si to ! Přeju si o nejen pro sebe, ale i pro vás ! Takže všichni zavřete oči a přejte si to také a ono to vyjde !

Mějte se tedy krásně, dejte na sebe pozor a v novém roce Dvatisícejedenáct (2011) zase ahoj :-)     

 

dlk34-pf-novorocenka1.jpg