Jdi na obsah Jdi na menu
 


Twenty One Pilots - Vessel (recenze)

3. 4. 2013

Twenty One Pilots - Vessel 

 

 

vessel500.jpg

 

Tracklist: 

Ode To Sleep, Holding On To You, Migraine, House Of Gold, Car Radio, Semi-Automatic, Screen, The Run and Go, Fake You Out, Guns For Hands, Trees, Truce

 

Hip Hop, Pop, Rock, Country, Indie, Dance i elektronika. To všechno mají v repertoáru Twenty One Pilots. Někdo by si mohl myslet, že je té různorodosti až příliš a že bude problém ji všechnu ukočírovat, ale tahle dvojice z Ohia dokáže uplést hodně silnou melodii a složit text, nad kterým je dobré se zamyslet.

Tyler Joseph a Josh Dun mají za sebou sice už 2 alba, ale do širokého povědomí se dostávají až s přechodem k labelu Fueled by Ramen a s vydáním své třetí desky Vessel. Mohlo by se zdát, že album bude díky té mnohavrstvé směsici zvuků působit rozbitým dojmem, ale není to pravda. Deska začíná písní Ode To Sleep. Po úvodě reprezentovaném temným hip hopem nastupuje až pop-rockový refrén a v plné nahotě ukazuje variabilitu, která je pro desku typická. Největší hitový potenciál má asi následující Holding On To You, ale i například taková countryová House Of Gold má co nabídnout. Ani se nestačíte nadechnout a Tyler usedne naplno za klavír a spustí baladu Car Radio, která se však někde u své poloviny změní v regulérní taneční vypalovačku. Dále si třeba můžete zatancovat v houpavém rytmu Screen či disco skákáčce Guns For Hands a nebo si utřít slzy po doposlechnutí  závěrečné Truce. Variant je u Twenty One Pilots hodně a jsou lákavé. Je sice fakt, že ke konci desce lehce dochází dech, ale i tak se jedná o hodně kvalitní počin.

 

Hodnocení : 8 / 10

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář